fredag 6 mars 2009

MARSLJUSETS LOV

Så är vi då inne i mars månad. Det känns så skönt att det är ljust både när man går till och från jobbet. Man får liksom plötsligt "lite mer" eftermiddag och kväll. Okey, att snön är brun och att det säkert kommer mer av både snö och regn, det är iallafall VÅR i luften. I massmedia kryllar det av vårtecken. Man märker att vi bor i ett avlångt land när man hör om vårtecknen från olika delar. Våren liksom "vandrar" norrut. I alla vårt lands olika delar har vi er underbara medlemmar! Jag som läser adresser hela dagarna är fascinerad över alla olika platser med de mest fantastiska, roliga och konstiga namn.

För att inte tala om alla festliga och fina gatunamn!
På tal om adresser så dimper det då och då ner returer här. Det är synd tycker jag om de som väntar på godis som inte dyker upp pga felaktig adress. Rätt adress är viktig! Ofta har posten skrivit "okänd" på kuvertet. Vanligt är det också med "flyttat".
Nu har det gått ett år sedan Gratisgodis flyttade hit till Gävle! Tiden går fort!

På söndag är det internationella kvinnodagen. Det tänker vi uppmärksamma här på Gratisgodis.Hurra för alla härliga, kämpande kvinnor över hela världen!

Inga kommentarer: