tisdag 29 september 2009

"LÄTTARE PACKNING"

Nu skiner septembersolen igen och det känns lite varmare efter en kall natt. Det börjar verkligen bli höst nu! Träden börjar skifta i alla dessa fantastiska höstfärger.

Godispackningen har gått mycket snabbare nu de senaste dagarna eftersom antalet "tunga, stora" ordrar minskat och "små-lätta" ökat i antal. Så nu skickar vi fler leveranser i veckan, igen.
Ännu inga cola dippers i sikte, tyvärr. Men det finns ju andra goda smaker på dippers!
Glädjande för oss här på gratisgodis är att vi alltmer sällan får returer på våra skickade leveranser. Våra medlemmar har blivit mycket noggrannare med att uppge rätt namn och adress. Jättebra och tack för det!

Snart dags att gå hem. I morgon blir det nog både mössa och vantar på!

torsdag 24 september 2009

RITTERS

Äntligen fanns det några kartonger Ritters hos grossisten. Nu slipper vi ersätta dem, iallafall ett tag framöver. Men Dippers Cola fanns inte, tyvärr. Dem får vi fortsätta ersätta med liknande.

Nu lyser solen här igen. För en stund sen regnade det. Oj, vad mörkt det blev då! Höstmörkret liksom smyger sig på...

Imorgon är det fredag, igen. "Dags för fredagsmys"!

fredag 11 september 2009

VARMA HÖSTDAGAR

Tack och lov bjuder september på sol och värme och ljumma vindar. Bäst att passa på att vara ute så mycket som möjligt. Bäst också att sluta ta folk i hand och absolut sluta kindpussas!...

Nya GratisGodis-sidan blev ju helsnygg och mycket "tydligare". Bra jobbat av mina kollegor!
Godispackningen rullar på. Tyvärr inga Ritters inkomna hos vår grossist. Nu har vi beställt. Tills vidare ersätter vi med "Plopp". De är ju goda de också! Dippers Cola är också slut. Vi ersätter med andra Dippers.

Det var allt från "Godisfronten" denna vecka!

fredag 4 september 2009

Allt om nya Gratisgodis

Efter flera veckors hårt arbete lanserar vi äntligen en ny version av Gratisgodis! Här nedan kan du läsa om de största nyheterna. Läs även de uppdaterade villkoren: Klicka här

Registrerat godis inom ett dygn

Vi har utvecklat ett nytt system som medför att ditt godis ska registreras på ditt konto inom ett dygn om ditt deltagande i kampanjen är godkänt.

Min aktivitet
Du kan klicka dig in på "Mitt konto" - "Min aktivitet" och följa upp de kampanjer du har genomfört. Du ser enkelt om kampanjerna är godkända eller nekade av annonsörerna. Vi kan tyvärr inte påverka om ditt deltagande i en kampanj blivit nekat av annonsör.

Megasök
Längst upp till höger hittar du ett sökfält. Vi kallar det för Megasök eftersom du kan söka på det mesta när det gäller Gratisgodis. Det är enkelt att hitta sina vänner genom att söka på namn och stad. Du kan även söka på kampanjer eller godissorter. Vissa delar från hjälp-avdelningen hittar du också enkelt. Det enklaste och bästa sättet att söka är att endast söka på ett ord. (tex. "Vinn" eller "Fredrik") Hittar du flera alternativ så utökar du sökningen till fler ord. (Tex. "Vinn Playstation" eller "Fredrik Uppsala")

Ny design
Vi har bytt ut den gamla designen till en ny fräsh design som är enklare för oss att redigera och underhålla.

Snabbmeny
När du är inloggad hittar du en snabbmeny längst ned på sidan. Här ser du alltid hur mycket godis och poäng du har på ditt konto just nu. Hur många vänner du har värvat samt nya gästboksinlägg och flörtar. Även andra snabblänkar tex. klotterplanket och din profil.
Flörtar är en rolig funktion där du enkelt kan få uppmärksamhet av en medlem utan att behöva skriva till den.

I stort sett allt är uppdaterat, du kan själv logga in och prova alla nya funktioner. Vi önskar dig en trevlig dag och hoppas att du gillar den nya sidan.

Om du har några önskemål eller klagomål så är du välkommen att maila till gratisgodis@supportmail.se

GODIS SOM FINNS OCH GODIS SOM INTE FINNS

Nu var det dags igen. En sorts godis är tillfälligt slut hos vår grossist. Denna gång är det Ritter choklad...tyvärr..."kommer in om ca 2 veckor", nu har det gått 1 vecka och hyllan gapar tom. Vi får ersätta dem ett tag. Istället för Ritter packar vi "Plopp" i era försändelser.
Man får se upp och kolla ordentligt när man inhandlar godis. Plötsligt ser kartongerna annorlunda ut. Som Haribo vampyrer t ex. Låg förut packat i svarta kartonger. Nu senast låg de i färgglada kartonger som det står "minis" på. Vid dagens inköp såg vi att samma sorts kartonger inte innehöll vampyrer utan lakritspåsar!! Det gäller att se upp!

Tiden går, snart fyller GratisGodis 3 år!!!
Jag har haft möjligheten att "tjuvkika" på den "nya" hemsidan som snart är färdig. Den blir häftig! Något att se framemot...