fredag 27 november 2009

TÄND ETT LJUS

Det är fredag igen. På söndag är det första advent. Vi har plockat fram elljustaken och satt i fönstret här på kontoret. Det lyser upp i höstmörkret.I morgon är det lördagsgodis!

Tänd ett ljus
för allt positivt som händer och för allt positivt som du vill ska hända
Tänd ett ljus
för att du är du och för allt det du vill vara
Tänd ett ljus
av tacksamhet över allt det du har och för alla dina önskningar
Tänd ett ljus
för fred, kärlek och glädje
Tänd ett ljus
för dina drömmar!

En ljus helg till er alla!

torsdag 19 november 2009

FÖRVÄNTAN I HÖSTMÖRKRET

Nu är vi inne i den tiden på året när man helst vill ligga kvar i sängen när väckarklockan ringer. Det är mörkt när man går till jobbet eller skolan och mörkt när man går hem. Höstmörkt. Man undrar om solen verkligen finns kvar där bakom det tjocka molntäcket.
Gick iväg till stan i ett ärende. Såg att man nu börjar julskylta på allvar. Julbelysningen mellan husen var på väg upp. Det ligger liksom någon form av förväntan i luften. Snart, snart är det advent och jul!
Dags att börja planera julklappsinköp. Ett gott råd: handla julklapparna på nätet så slipper du trängas i affärerna, undviker köer och minskar risken att bli smittad av influensan!
Besök GratisGodis och kolla in kampanjerna. Du hittar säkert något som passar!
Årets julklapp tippas bli spikmattan. Vi får väl se...
Nu är det snart lördag , sovmorgon och lördagsgodis!

söndag 8 november 2009

HÄRLIGA BILDER I NOVEMBERMÖRKRET

Vi får så många härliga bilder från er. Bilder på er och hemskickat godis. Det är kul att ni skickar bilder vare sig ni samlat ihop många eller mindre antal godisar! Vi fick en kul bild på en rekordleverans, 250 godisar. Festligt! Hoppas bara att detta inte skapar någon form av "tävlingshysteri."Visst är det kul att samla ihop en massa godis men det tar lång tid och man riskerar att vissa godissorter inte längre finns. Alternativet är många "små" leveranser. Då får man godiset tidigare och oftare.
Nu finns Milk Cola i lagret igen!
Fars Dag i dag. Hoppas att en massa goa pappor har fått kramar och hälsningar ! Novembermörkret sänker sig över oss. Det är inte så långt kvar till jul...