torsdag 27 augusti 2009

EN "TUNG" START

Postens blå lådor står nu och väntar på att bli hämtade. De är proppfulla. Tyvärr önskar jag att jag fått iväg ännu flera. Några av er undrar säkert varför inte ni får er leverans någongång trots att vi packar för fullt nu.
Förklaringen är att det har varit en massa jättestora ordrar på lång rad nu en tid.De stora eller "tunga" ordrarna som vi kallar dem, tar väldigt lång tid att packa. Så tyvärr får många av er vänta lite längre tid på ert godis.Vi gör iallafall vad vi kan för att korta köerna!

Solen skiner utanför fönstret. Sommaren närmar sig sitt slut. Snart är september här. Vi får hoppas på en skön och varm höst! Vi får också hoppas att svininfluensan inte blir så "farlig"...kom ihåg att hosta i armvecket...Man får lov att göra vad man kan för att slippa bli smittad eller smitta andra. Njut av de sista sommardagarna!

onsdag 12 augusti 2009

SKÖNA AUGUSTI

"Ordinarie" är tillbaka i godispackningscentralen. Packningen är i full gång igen, i morgon går första lasset iväg med posten efter ett kortare sommaruppehåll.
Mina kollegor spånar och putsar och fixar med hemsidan, något nytt och spännande är visst på gång...

Augusti är en skön månad. Fortfarande varmt, till och med havet är varmt och badvänligt, kvällarna ljumma och mörka med en härlig augustimåne. Så träffar man alla vänner och grannar och kollegor igen. Dags för kräftor och surströmming och bärplock om man nu gillar det. Vardagen är tillbaka också. På gott och ont. Förhoppningsvis har man samlat på sig energi nog för att sätta lite "guldkant" på vardagen och på helgerna. Fixa liten fest kanske...

Inget nytt på godisfronten ännu. Men det kommer...