torsdag 28 maj 2009

BYE BYE MAJ!

Visst är det skönt med tystnad ibland. Men när man packar godis kan det vara mysigt att lyssna på radion. Min radio "dog" nyss. Den har varit knackig ett tag och nu verkar den totalt kaputt. Måste nog köpa en ny. En mindre, snyggare, läckrare...

Ute regnar det. Här inne står 13 fullpackade blå lådor och väntar på att posten ska hämta dem. Godis snart på väg!

Maj månad är snart slut. I helgen firar vi morsdag igen. Dessutom är det Pingst. Brukar vara många bröllop och konfirmationer då. Vädret ska bli fint, ordentligt varmt, rena "hettan"! Bra för alla som har någonting att fira och för oss som bara ska vara lediga. Sen blir det juni...sommarmånad....avslutningar, studenter...mycket att fira framöver!

Glöm inte mammorna i helgen och ha en skön Pingst!

fredag 15 maj 2009

VÅRVINDAR FRISKA

Solen skiner från en molnfri himmel. Om det inte blåste skulle det nog vara jättevarmt. Men nu är det väldigt blåsigt och blåsten är väldigt kall. Vårvindar friska...jojo...

Efter önskemål från er har vi nu förändrat "inväxlingssidan". Vi har förnyat oss nu så här till våren. Det var behövligt. Kul med lite nya godissorter. Kolla in det nya!

Schlagerfinaldags i morgon! Kul att Malena gick vidare till final. Efter varje final de senaste åren har jag tänkt: "ska aldrig titta mer på det här spektaklet"...Men lik förbaskat sitter jag där varje år och tittar och hoppas. Det är ett spektakel men ganska kul ändå och förhoppningsvis spännande också. Så fram med godisskålarna och något gott att dricka, nu är det final!

Självklart har vi schlagerfinal på GratisGodis också. Missa inte det!

torsdag 7 maj 2009

ÄNTLIGEN!!

Dagens inköp hos grossisten innebar en positiv överraskning: Dippers Äpple! Äntligen hade de fått in dem! Vi köpte allihop! Fick lite konstiga blickar från personalen, men vadå...de kan ju inte förstå hur vi väntat och lääängtat! Inte nog med att de äntligen var tillbaka, de är dessutom mer "lättskalade" nu.

Ur global synpunkt är det ju löjligt att vara så glad över en sådan här sak men som man säger: "Den som kan glädja sig över lite, har mycket att vara glad över"!

Solen skiner och i morgon är det fredag.
Måste återgå till packningen nu.