torsdag 4 september 2008

HÖSTFUNDERINGAR

Idag skiner solen och det blåser ljumma vindar. Känns skönt och ovanligt. Det har bara varit molnigt, regnigt och kallt en lång period nu. Hösten brukar komma smygande. Nu blev det höst redan i början av augusti. Det är bara att gilla läget. Har jobbat flera veckor nu. Kämpat på med packningen så att alla ni som väntat på något gott äntligen ska få det hemskickat!

Jag har tråkiga nyheter för alla lakritsälskare. Redan vid första besöket hos grossisten märktes det att förändringar var på gång och mycket riktigt: Piratpengar och Lakritsnappar tillverkas inte längre. Vi försöker nu hitta "liknande". Likaså måste vi hitta ersättningar för Citrusar och Grönisar. Vi gör så "gott" vi kan och hoppas att våra medlemmar blir nöjda. Det dyker upp nytt sorts godis på marknaden så räkna med nyheter framöver!

Ja, nu är det september. Höstmånad. Dags att "höstmysa". Lite godis, en bra film, en spännande bok, ett kul TV-spel. Ta vara på de "sista solstrålarna" också, det mörknar dag för dag.

Tur att det är varmt idag annars skulle jag frysa här inne. Får nämligen mina trasiga fönster utbytta idag. Det blir nog fint när det är klart!

Nu kommer snart posten och hämtar dagens leveranser.