onsdag 16 maj 2007

Veckans inköp


Har nyligen kommit hem från veckans inköp av godis. Varje vecka åker vi och köper in nytt godis så att vi alltid har godis i lager. Det blir en hel del godis som ni ser på bilderna vi tagit. Det positiva med detta är att ni alltid får nytt och fräsht godis hemskickat!



Godiset köper vi in via en grossist i Uppsala. Då vi jobbar i närheten av Uppsala så är detta helt perfekt!

Som många säkert redan märkt så har vi under de senaste veckorna utökat och bytt ut vårat godissortiment en aning. Nu finns det många nya goda sorter att samla. Vi hoppas att ni är nöjda med våra förändringar.

Jag håller på att skriva ihop en liten text om hur vi arbetar med sidan, vad vi gör på dagarna, hur vi skickar godis osv osv. Så håll utkik, så fort jag är klar lägger jag upp det här i bloggen!

Ha en trevlig kväll!

Dagens inköp


Lite godisinköp

onsdag 9 maj 2007

En blogg till Gratisgodis.se

Hallå!

Andreas heter jag och jobbar som utvecklare på Gratisgodis.se.
Jag tycker att det är dags för oss på Gratisgodis att starta en blogg där ni medlemmar och besökare kan få lite insikt i hur arbetet bakom sajten fungerar, när vi lägger upp nya kampanjer och kanske få svar på funderingar.

Bloggen kommer fungera som en informationspunkt till er besökare.

Kommer fylla på med lite inlägg med tiden, bland annat ska jag visa hur en "dag på jobbet" är för oss på Gratisgodis.se!

Håll utkik!

/ Andreas

tisdag 8 maj 2007

Inköp av godis en tisdag


Lite av dagens inköp av godis till gratisgodis :)